> > >

Контакт Инфо

Ul. 1506 Br.69, KARPOSH - SKOPJE, 1000
+38975333110
+38975430938
info@nikelinoxgroup.com.mk
ali@nikelinoxgroup.com.mk
irena@nikelinoxgroup.com.mk

За нас

Во нашата листа на продукти може да најдете INOX материјали од 0,40 до 20,00 mm со различни димензии и површини. Исто така, во нашата листа на продукти (stock) имаме различни квалитети како AISI 304,309,310,316,430,201 и тн.

Nikel Inox Group, www.nikelinoxgroup.com.mk