Раздвојувачка линија 2

Нашата раздвојувачка линија се состои од опрема според дадените параметри:

-Изработено во Турција, произведено во 2011та и 2014

-Дебелина од 0,40 до 3,00mm, нерѓосувачки челик

- Работна ширина 1500mm минимум ширина 21 mm за 1ва линија

- Работна ширина 900mm минимум ширина на намотката 14 mm за 2ра линија

-Работна брзина од 140 m/min.

-Можност за ламинирање и хартија


paslanmazdilmehatti