Во нашата листа на продукти може да најдете INOX материјали од 0,40 до 20,00 mm со различни димензии и површини. 

Исто така, во нашата листа на продукти (stock) имаме различни квалитети како AISI 304,309,310,316,430,201 и тн.

Располагаме исто така и со рановидни димензии цевки, профили,фитинзи.

  Нашите производи се по светски стандарди со сертифицирано производство.

Нашата мисија е квалитет, добра цена и брза достава.

За сите ваши прашања може да се обратите на долунаведените контакти.